Jubileumconcert Aaltense Orkest Vereniging - 100 jaar

Zaterdag 6 april 2019

Zaterdag 6 april | 20:00 uur | De Hofnar

De Aaltense Orkest Vereniging bestaat dit jaar "100 jaar" Het jubileumjaar wordt ingeluid met een "jubileumconcert" op zaterdag 6 april 20.00uur in de Hofnar. Uiteraard hoort bij dit jubileum "feestmuziek" te klinken. En dat gaat gebeuren!!

Op dit concert laat het harmonie orkest, het opleidingsorkest o.l.v. Gerd Wensink en de Slagwerkgroep o.l.v. Bob Uffink van zich horen. Het concert wordt tevens een "reünie-orkest" met  "oud leden" van de AOV. O.a. via Social Media en weekbladen hopen we veel "oud leden" te bereiken en hopen we dat zij het leuk vinden om samen dit " jubileum" met ons te vieren. Tot eind februari kunnen zij zich opgeven via info@aovaalten.nl  Hetzelfde geldt uiteraard ook voor de andere concerten. 

Ook viert Fanfare-orkest Advendo uit Lintelo dit jaar haar "100 jarig" jubileum wat voor beide orkesten een reden is om ook samen iets te organiseren. 

Hiervoor staat het volgende gepland:

Zaterdag 15 juni, een concert waarbij alle leden van de Aaltense muziekverenigingen na één dag samen repeteren s'avonds een concert geven o.l.v. dirigent Joop Boerstoel in de Hofnar.

Zaterdag 22 juni een concert van de Slagwerkgroepen van Advendo en de Aaltense Orkest Vereniging, op een verrassende locatie, waar men nog over in overleg is.
De gezamenlijke activiteiten worden vervolgens afgesloten op zaterdag 29 juni met een Play-Inn voor de jeugdleden van alle Aaltense Orkesten o.l.v. Ivo van Kouwenhoven. Ook na één dag repeteren willen deze "jonge muzikanten" laten horen en zien hoe mooi het is om "samen" muziek te maken. Het resultaat is s'avonds te beluisteren in het Kulturhuis in Lintelo.

Het jubileumjaar van de AOV  wordt afgesloten op een ludieke manier met een " Maestro-concert " Op zaterdag 2 november in de Hofnar.We zijn hierover in gesprek met enkele BN'ers uit Aalten. Het belooft een spectaculaire avond te worden!!  

We verheugen ons op een mooi muzikaal jaar dat we graag met zoveel mogelijk mensen willen vieren.