AD’69 wint verdiend van Spcl.Rekken en overige uitslagen

Aalten

Na de nederlaag afgelopen zondag uit tegen Reünie (Borculo) met 1-0, waarbij AD’69 niet goed voor de dag kwam, viel het achteraf nog mee met het verlies van drie punten. Want de nummers 2,3 en 4 lieten ook punten liggen. FC Eibergen verloor met 2-0 in Zelhem., Keijenburgse Boys kwam niet langs Erix thuis(3-3) en Ruurlo kwam uit tegen Rekken niet verder dan 0-0. Alleen Vios B. pakte de volle winst en staat nu op 6 punten van AD’69 met 34 punten net zoals Ruurlo. Keijenburgse Boys en FC Eibergen hebben beiden 35 punten. AD’69 staat eerste met 40 punten.

Nu thuis tegen Spcl. Rekken. AD’69 had de uitwedstrijd in het najaar van 2016 gelijk gespeeld (1-1). AD’69 leidde toen  met 1-0 en kreeg via een penalty de kans op 2-0 in de 2e helft , die het echter miste. In de laatste minuut van de blessuretijd werd het alsnog gelijk door een rollertje door de 16-meter heen. Vandaag moest AD’69 Michiel Ebbers en Tim Bennink missen. Beiden waren geblesseerd geraakt in Reünie ofschoon Michiel al langer last had. Dus werden de spelers, die net weer van een blessure hersteld waren, Rob Leber en Bram Dekkers, meteen voor de leeuwen gegooid. Michiel Ebbers was de laatste dagen gelukkig in zoverre hersteld dat hij een 20–tal minuten zou kunnen spelen. Ook Roel Penterman moest namelijk door studie verstek laten gaan.

Onder leiding van scheidsrechter Christina was het Noah Grevink van AD’69 JO9-3 die, als pupil van de week, scoorde. (Deed ze gisteren voor JO9-3 ook al).  Na een minuut stilte  in verband met het overlijden van een erelid van Spcl. Rekken startte AD’69 om 14.08 uur aanvallend. Het wist dat het vandaag winnen moest. Na 4 minuten was het Djayen Baboe die voorzette en Tom Elferink, die in kwam lopen, kopte de bal naar de hoek, waar de keeper van Rekken net bij kon. Enkele minuten later kreeg Dylan Bauhuis een goede kans door goed stoorwerk van Rob Leber. Het schot redde de keeper, nu in de andere hoek, tot corner, die niets opleverde. Na 10 minuten was Rekken voor het eerst voor de goal van AD’69. Het mocht een vrije trap nemen na een overtreding  op de rand van de 16-meter. De bal werd wel hard maar onzuiver in de muur geschoten. Een 10 minuten later werd een diep gespeelde bal een gevaar voor AD’69. De snelle rechtsbuiten was echter niet op tijd bij de bal, omdat doelman Erik Heuvel van AD’69, zijn doel uitkomend,  deze kans onderschepte, En toen had het 1-0 moeten worden. In de 21ste minuut dook Djayen Baboe ineens alleen voor de keeper van Spcl. Rekken op. In plaats van een bal geplaatst langs de keeper te schieten, schoot hij de bal hard en hoog over het doel van Spcl. Rekken. Rekken kreeg geel voor het onderuit halen van Dylan Bauhuis In de 35ste minuut kwam Rekken over rechts erdoor. De voorzet werd door Nick v.d.Luyt ingekopt maar ging bij de andere paal langs het doel over de achterlijn. AD’69 mazzelde. Drie minuten later brak Dylan Bauhuis over links uit. Hij passeerde enkele spelers, maar kwam struikelend de 16-meter binnen, waar de bal tot corner gewerkt werd. In dezelfde minuut zette AD’69 een goede aanval op. Via Nick Ebbers en Rob Leber die een 1-2 combinatie aanging met Tom Elferink werd de bal door laatst- genoemde naast getikt. De kansen bleven nu voor AD’69 komen. Dylan Bauhuis zette voor , maar Tom Elferink kon opnieuw het doel niet vinden en kopte naast. AD’69 speelde te gehaast om doeltreffend te zijn. In de laatste minuut had AD’69 echt pech. Dylan Bauhuis werd vrij gespeeld op de 18-meter voor het doel van Rekken en hij draaide bij zijn tegenstander weg. Met zijn linker haalde hij uit. Loeihard kwam de bal tegen de paal het veld weer in, waar Spcl. Rekken de bal wegwerkte. Rust 0-0.

 

Geen wissels voor de 2e helft. AD’69 begon opnieuw aanvallend. Een vrije trap voor het onderuit lopen van Tom Elferink, schoot Dylan Bauhuis over. Even later speelde Reçep Kaya zijn tegenstander uit en schoot de bal net naast. Rekken moest door een blessure wisselen(hamstring) En na 55 minuten dachten de toeschouwers dat AD’69 zou scoren. Dylan ging op links erdoor. Djayen Baboe die aangespeeld werd tikte de bal tegen de keeper aan en de rebound van Tom Elferink leek een doelpunt op te leveren. Maar Tom kreeg de bal niet onder controle. Na 60 minuten draaide Sven Breukelaar een bal in de 16-meter van Rekken, maar zowel Tom Elferink als Djayen Baboe kwamen een teenlengte tekort om de bal het laatste tikje te geven. Reçep Kaya werd gewisseld voor Michiel Ebbers. Spcl.Rekken streed voor het ene puntje en leek dat te overleven. Een 2e gele kaart voor treuzelen bij een ingooi voor Spcl.Rekken. Dan de 65ste minuut. Een pass van Maik Gerling bereikte over links Michiel Ebbers, die op de keeper afging. In plaats de bal breed te schuiven op de alleen voor het doel opduikende Dylan Bauhuis, die dan een leeg doel voor zich had gehad, schoot Michiel de bal langs de keeper, maar ook langs de paal. Dit had 1-0 moeten zijn. AD’69 werd er moedeloos van. Rekken wisselde. Zelfs een viertal corners achtereen leverden voor AD’69 geen doelpunt op. Bij de laatste corner kopte Rik Pastoors de bal door op Rob Leber die tot zijn eigen ontsteltenis de bal net naast de paal kopte. Djayen Baboe ging en Matthijs ten Bruin kwam erin bij AD’69. Matthijs was 2 jaar geblesseerd geweest en enkele keren geopereerd. De snelle speler zorgde voor snelheid over rechts. AD’69 gooide alles naar voren. AD’69 wisselde voor de laatste keer. Voor het onderuit halen van Bram Dekkers, kreeg AD’69 een vrije trap maar Bram moest eruit(hopelijk niet opnieuw een blessure) en Tom te Brinke kwam erbij. Ook Rekken wisselde nu. Matthijs ten Bruin schoot een bal hard via de lat over. En toen kreeg Rekken zijn grootste kans. Te ver oprukken zorgde ervoor dat bij een lang gespeelde bal de snelle speler van Rekken door kon lopen. Erik Heuvel redde de 1 op 1 situatie. Het zou niet verdiend geweest zijn voor Rekken, maar daar had niemand van Rekken om gemaald. Met nog een 2 minuten te spelen en daarna nog blessure tijd bracht vanaf rechts Dylan Bauhuis de bal voor het doel. En daar dook Nick Ebbers op die met een rake kopbal de keeper van Rekken verschalkte (1-0). En Nick was het nu juist, die in Rekken de penalty miste en AD’69 daar op 0-2 had kunnen zetten. Dus dubbele vreugde door deze goal van hem. Niet veel later floot de scheidsrechter af. AD’69 had met het kleinst mogelijke verschil gewonnen.(1-0)

Arno Heersink had de volgende opstelling:. doel: Erik Heuvel,    achter: Bram Dekkers, Sven Breukelaar, Rik Pastoors en Maik Gerling midden: Reçep Kaya Rob Leber en Nick Ebbers voor: Dylan Bauhuis, Djayen Baboe en Tom Elferink, reserves: Anthony Ikink (A1) doelman,  Peter te Paske  Tom te Brinke, Michiel Ebbers en Matthijs ten Bruin.

a.s. zondag speelt AD’69 uit tegen Zelhem (14.00 uur) dat de laatste weken goed op dreef is

Senioren competitie   25 en 26 maart 2017    

Senioren competitie   25 maart 2017

16.15 uur         Grol zat.2                     -           AD’69 zat.2        4-2(3-0) doelpunten: Jordin Blom en Robin Raben

AD'69 zat.2 begon pas na de 3-0 achterstand te spelen.  Uiteindelijk werd verloren van de 12e man. De scheidsrechter kende Grol een penalty toe,  terwijl AD'69 een penalty onthouden werd.  Maar we hadden voor rust meer moeten laten zien. 

Senioren competitie   26 maart 2017    

14.00 uur         AD’69 1                        -           Rekken 1                          1-0(0-0) doelpunt: Nick Ebbers (voor verslag zie elders)

09.30 uur         AD’69 2                        -           Erix 3                                 3-1(1-0) doelpunten: Arne Hartman, Marnix Wubbels en Robert Wisselink

AD'69 2 kan weer omhoog kijken. De aansluiting met de boven hun staande teams is weer terug na de verdiende overwinning op Erix 3.  Na de 1-0 met de rust werd het 3-0, alvorens Erix kon tegen scoren.

10.00 uur         AD’69 3                        -           Grol 7                                 2-6 (1-2) doelpunten: Remco Navis en Edwin Piek(pen.)

AD'69 3 zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Was het een maand terug nog de ploeg, die misschien wel mee zou doen om het kampioenschap, nu is het een middenmotor. Na de 0-2 voor rust werd het 1-2 met de rust. Na rust maakte AD'69 3 nog gelijk en had het kansen op 3-2. Toen dat nagelaten werd scoorde Grol en was het meteen over voor AD'69 3.

09.00 uur         FC Trias 10                  -           AD’69 4                            2-3(2-0) doelpunten: Jochem Heijnen (2) en Bos Cornelissen

AD'69 4 leek bij rust in deze uitwedstrijd tegen FC Trias tegen de eerste nederlaag aan te lopen. Met de rust was het 2-0 voor FC Trias.   Reden: Het uur tijdverzetten en gekeken hebbende naar het Nederlandse elftal. AD'69 4 speelde in de eerste helft net zo. Maar na rust werd het duidelijk dat de coach van AD'69  wel mag blijven. AD'69 4 scoorde via Jochem Heijnen(2) en Bob Cornelissen in totaal drie keer. Voldoende voor de winst. Haico Vaags heeft nu stalorders gekregen: Hij mag niet meer naar het "Prinzenfest"

11.30 uur         KSV 4                          -           AD’69 5                               2-1(1-1)doelpunt: Evert Jan Heusinkveld

AD'69 5 had een gelijkspel verdiend, maar dat kwam er niet van. AD'69 5 maakte voor rust nog wel gelijk maar na rust scoorde KSV 4 2-1.

AD’69 zaalvoetbal 24 maart 2017  

AD’69 zaal 1  vrij                      

AD’69 35+  en AD’69 45+  en AD’69 25+ teams  24 maart  2017 

AD’69 35+ bij AD’69 Aalten

AD”69 behaalde na de twee punten in de vorige keer in Aalten op het thuishonk nu vier punten en staat nu middenin de ranglijst.

19.30 uur         AD’69 35+1                  -           KSH 35+ 1     3-1 doelpunten: Tom Rexwinkel, Franklin Kuyntjes en Bart Amkreutz

Een sterke pot voetbal van AD”69. Zeker nadat het met 1-0 achter kwam.

20.00 uur         DEO 35+ 1                   -           AD’69 VR+ 1  1-1 doelpunt:  Evert Jan Heusinkveld

Een onnodig gelijkspel. AD’69 had na de 1-0 voorsprong de zaak op slot moeten gooien. Maar nu scoorde DEO vlak voor tijd de 1-1

20.30 uur         AD’69 35+ 1                 -           VIOD 35+ 2    0-3

Een verdiende nederlaag, ondanks dat AD’69 wel enkele kansen kreeg

AD’69 45+ bij  FC Eibergen in Eibergen

AD’69 45+ speelde in Eibergen een drietalwedstrijden en wel tegen FC Eibergen, Grol en Buurse. Van deze drie wedstrijden werden er twee gewonnen en één verloren. Nadat het de vorige keer 7 punten haalde waren het er nu 6. Samen met Buurse voert AD”69 45+ de ranglijst aan.

19.30 uur         FC Eibergen 45+ 1       -           AD’69 45+1                1-0

20.00 uur         Grol 45+ 2                   -           AD’69 45+ 1               0-2 doelpunten: Henk Kleinnibbelink en Ohmer Topal

20.30 uur         AD’69 45+ 1                 -           Buurse 45+ 1            2-0 doelpunten: Henk Kleinnibbelink en Han Schuurman

AD’69 PUPILLEN 25 maart 2017  

11.15 uur         AD’69 JO13-1              -           Dinxperlo JO13-1      0-4(0-3)                                   

AD'69 JO13-1 was niet bij machte Dinxperlo JO13-1 weerstand te bieden. Na een slechte eerste helft werd er in de 2e helft meer weerstand geboden. Maar toch kwam ook in de 2e helft er een goaltje bij. In totaal was het zeer slap van AD'69 zijde

11.15 uur         DEO JO11-1                 -           AD’69 JO11-1                4-2(1-2)   doelpunten: Ties ter Hedde en Aydin Topal 

Een goede eerste helft waarin AD'69 echter wel op achterstand kwam. Gelukkig begonnen we nu hierna wel te combineren en kon Ties ter Hedde de 1-1 aantekenen. Via een aanval over de rechterflank werd er opnieuw een goede aanval opgezet. Wiebe te Mebel speelde op Ties ter Hedde die die zette voor. Aydin kopte de voorzet keurig binnen. Kansen aan beide kanten maar het stond 1-2 bij de rust. Na rust vergat AD'69 te voetballen en kon DEO terugkomen tot 2-2. De thuisploeg maakte er zelfs 3-2 en 4-2  van. Jammer maar de eerste helft geeft hoop voor veel goeds.

11.15 uur         AD’69 JO11-2              -           Zelos JO11-3                 1-8 (0-2)  doelpunt:  Kyan de Vries

Op deze zaterdag speelden we tegen Zelos.  Zelos was in de najaarscompetitie gedegradeerd in de klasse boven ons. Een lastige tegenstander dus. Dit bleek ook tijdens de wedstrijd. Met goed verzorgd voetbal liep Zelos snel uit naar een ruime voorsprong. Kyan maakte namens AD'69 nog wel de eretreffer.

09.55 uur         AD’69 JO11-3               -           HSC’21 JO11-6            3-7(3-3) doelpunten: Stan Smid, Kaylen Luiten(2)

AD'69 begon goed aan de wedstrijd.  Het ging gelijk op. Stan scoorde al snel de eerste goal. Na de rust (3-3) was HSC'21  de betere ploeg. AD'69 zat met de gedachten ergens anders. Hierdoor was de wedstrijd beslist. Op naar de volgende wedstrijd.

11.15 uur         AD’69 JO9-1                 -           FC Winterswijk JO9-4   2-2 (1-1) doelpunten: Mees Theissen (2)

Vandaag speelden we tegen FC Winterswijk. Een gelijkwaardige tegenstander. We begonnen lekker fel. Altijd leuk om te zien als trainer. Mees maakte een mooie goal en we kwamen op 1-0. We vielen hierna wat terug in de felheid, maar bleven wel lekker voetballen. Toch viel net voor de rust de 1-1. De 2e helft werd er goed gevoetbald ondanks een eigen doelpunt bij een hoekschop. Beide teams kregen kansen en er kwam een 2-2 gelijkspel uit. Jongens een compliment aan jullie zelf voor de strijdlust en het goede voetbal.

10.00 uur         AD’69 JO9-2                 -           Vosseveld JO9-1          8-5( 4-2) doelpunten: Noah Grevink(2) Mees Theissen (5) en Douwe Wubbels

We begonnen goed  en vielen veel aan in de thuiswedstrijd tegen Vosseveld JO9-1. Helaas kregen we al snel twee counter om de oren. Gelukkig bleven we voetballen en mede dankzij drie mooie goals van Mees kwamen we voor de rust op 4-2. Na rust kregen we weer te maken met een paar uitbraken. Het werd 4-5. Maar omdat we goed samen bleven voetballen zetten we de boel gauw weer recht met mooie doelpunten van Noah en Douwe

11.30 uur         Longa’30 JO9-10          -           AD’69 JO9-3                3-10(0-5) doelpunten:  Stijn ter Haar(4) Milan Massop(4) Binck van Eerden en een e.d.

Na een goede eerste helft met een ruststand van 0-5. We begonnen de 2e helft met iets te veel gemakzucht en kwam Longa '30 terug tot 3-5. Hierna begon AD"69 weer te voetballen en liep uit naar een verdiende 3-10. Een hoogtepunt in deze wedstrijd was het afstandsschot van "Bomber Binck". Goed gespeeld en op naar de volgende week.

De SMURFEN VAN AD’69 zijn inmiddels weer gestart. Ook bij slecht weer zijn er binnen  activiteiten.  Aanvang iedere zaterdag 10.00 uur

AD’69 JUNIOREN 25 maart 2017

13.00 uur         FC Winterswijk JO19-2 -          AD’69 JO19-1                          3-1(1-1) doelpunt: Bram Fukkink via Halil Ozturk

AD'69 JO19-1 VERLIEST VERDIEND IN EEN VAN HUN ZIJDE SLECHT GESPEELDE WEDSTRIJD

Je kunt er eigenlijk geen verslag van maken. Het was van AD’69 zijde zeer slap.Veel balbezit wel bij AD’69 maar twee standaard situaties en een goal uit een steekbal leverde Winterswijk drie doelpunten op. Bram Fukkink van AD’69 JO19-1 kopte de goal voor AD’69 uit een corner binnen. Het moet gewoon beter als we nog punten willen pakken.

13.00 uur         AD’69 JO17-01             -          Spcl.Meddo JO17-1                   gestaakt

Door een zware blessure van Meddo speler werd de wedstrijd gestaakt.

AD'69 JO17-1 ontving in Aalten Spcl.Meddo JO17-1. De wedstrijd ging in het eerste kwartier over en weer. En toen gebeurde het.  De linksback van Meddo liep met de bal op, achtervolgt door Lars van Zuilekom , die hem blokte. De speler van Meddo viel en zag tot zijn ontsteltenis dat zijn knieschijf eruit was. De wedstrijd werd hierna gestaakt. De speler van Meddo is met de ziekenauto vervoerd.

13.00 uur         AD’69 JO15-1               -          DZSV JO15-1                                 1-0  (0-0) doelpunten: Fabian Weijers

AD'69 WINT VERDIENT VAN DZSV JO15-1 ONDANKS DE MINIMALE ZEGE(1-0)

AD'69 JO15-1 speelde de laatste weken niet zo best en verloor ook de aansluiting met de top. Nu kon het thuis laten zien tegen het op de ranglijst lager staande DZSV dat het wel punten kon pakken. Het eerste kwartier ging het gelijk op.Maar AD'69 moest  wel invallers inpassen voor o.a. Jeroen Peet, Levi Lodewick en Milan Bauhuis. Gelukkig was AD'69 JO15-2 vrij in verband met een begrafenis van Spcl.Haarlo/Noordijk JO15-2, waardoor deze wedstrijd uitgesteld werd. Na een half uur de eerste grote kans voor AD'69. Kamal Choujaï schoot de bal na een goede aanval over de lat. Even later kwam hij uit een 1-2 combinatie vrij voor de keeper maar schoot naast. Veel paniek was er in de laatste minuten voor rust bij DZSV, toen Jerran Luiten in de 5 meter opdook en AD'69 de kansen kreeg om enkele keren in te schieten. Doelman Hidde Schwartz had het aan AD'69-kant niet druk.

Na rust bleef AD'69 de aanvallende partij met de wind nu in de rug. Jordy Gunsing was in het veld gekomen voor Maikel Meyram. In de 50 minuut opnieuw een wissel bij AD'69 Jari van Zuilekom ging voor Kick ter Hedde.  En meteen daarna de 1-0 voor AD'69. Kamal Choujaï kreeg de bal op links aangespeeld en draaide weg van zijn tegenstander al op de grond liggend en wipte de bal in de 16 meter, waar Fjabian Weijers de bal volley tegen de touwen schopte (1-0). DZSV speelde nu wel meer naar voren en wisselde enkele keren maar kansen kreeg het niet. Vijf minuten voor tijd kreeg DZSV een vrije trap die ver naast ging. Het enige wapenfeit.  Een solo van Twan ter Horst  vijf minuten voor tijd lukte prima maar het schot, vrij voor de keeper komend, ging naast. Het blijf een benauwde overwinning maar wel verdiend.

14.45 uur         AD’69 JO15-2               -          St.Spcl.Haarlo/Noordijk JO15-1                 uitgesteld ( zie verslag AD'69 JO15-1)

                        AD’69 MO17-1  vrij        

                        AD’69 MO19-1  vrij