Tijn en Niek Leussink beste zelfstandige supermarktondernemers van Gelderland

Aalten

Tijn en Niek Leussink van Jumbo Leussink in Aalten zijn de beste zelfstandige supermarktondernemers van Gelderland. Dat maakte het Vakcentrum vandaag bekend. Tijn en Niek Leussink hebben als succesvol ondernemers een duidelijke visie op de toekomst en op onderscheidend ondernemerschap. Zij strijden samen met de overige provinciewinnaars verder voor de prestigieuze ZO²Z Award.

ZO²Z Award 2017-2018
De ZO²Z Award competitie is een initiatief van het Vakcentrum, de onafhankelijke belangenbehartiger en bewezen partner van mkb-winkeliers in food en fast moving consumer goods en franchisenemers. Het Vakcentrum organiseert de tweejaarlijkse competitie om het belang van zelfstandige ondernemers te tonen voor ons land. Tijdens de lustrum-editie deed een recordaantal van bijna 200 zelfstandige supermarktondernemers mee aan de competitie. Onderscheidend ondernemerschap leeft!

Tijdens de eerste ronde van de ZO²Z Award competitie werden deelnemers beoordeeld op werkgeverschap, ondernemerschap, klanten, assortiment en innovatie. Het onderzoek werd uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Panteia. Daarnaast telden medewerkerstevredenheidsonderzoeken en klantentevredenheidsonderzoeken mee voor het vaststellen van de beste ondernemer per provincie. De toekomstvisie van zelfstandige supermarktondernemers werd onderzocht op basis van een unieke blik op het eigen winkelgebied in 2025, opgesteld door Locatus en middels een persoonlijk ambitiegesprek, gevoerd door een adviseur van internationaal adviesbureau Grant Thornton.

Landelijke top-3

Medio april maakt het Vakcentrum bekend wie de landelijke top-3 zijn. Op 10 mei wordt tijdens de Dag van het Vakcentrum duidelijk wie er met de prestigieuze ZO²Z Award naar huis gaat.