Voetbalverslagen AD 69 weekend 14 mei

Aalten

Ad’69 45+ kampioen, ad’69 vr kampioen
AD’69 1 wint met 4-3 van ksh 1 met veel a-spelers en zat.2 spelers in haar gelderen  in aalten met 4-3
AD’69 -1 moet  veel spelers inpassen, want  er waren veel basis-spelers geblesseerd.

AD’69 heeft de laatste wedstrijd van dit seizoen gewonnen. Nadat het veertien dagen geleden met 2-0 won van Erix en kampioen werd, wist het dat het de week erop al vijf spelers moest missen tegen VIOS B. thuis (nl. Michiel Ebbers, Rob Leber, Rik Pastoors, Nick Ebbers en Tom Elferink). Toen later na deze wedstrijd bleek dat ook Reçep Kaya en Djayen Baboe eventueel weg zouden vallen door blessures was het voor trainer Arno Heersink zaak er voor te zorgen dat er wel 11 spelers op het veld zouden staan tegen KSH thuis. De A-spelers van AD’69 konden erop rekenen dat hieruit geput zou worden en ook het zat. 2 team wist dat er spelers deze zondag aan de bak zouden moeten. Gelukkig bleek later dat Djayen Baboe wel weer kon spelen en dat Michiel Ebbers één helft mee zou kunnen doen.

KSH, dat lange tijd in de eerste periode de naaste belager was van AD'69 , is daarna weggezakt na enkele nederlagen achtereen. Afgelopen week verloor het thuis met 1-2 tegen Ruurlo. Volgens de trainer was dat niet verdiend.  Thuis is KSH zeker een moeilijk te verslaan team. Het verloor thuis maar enkele wedstrijden. In de eerste periode werd het 2e achter AD'69. Maar dat blijkt  niets op te leveren. AD'69 is kampioen en Ruurlo, Keijenburgse Boys en FC Eibrgen strijden om de eventuele promotie. KSH werd in de 2e periode 12e en in de 3e periode stond het  achtste en kon het niet meer hoger klimmen. KSH speelde vrijuit net zoals AD'69. 

AD’69 startte dus met twee nieuw verdedigers(zat.2) op links en rechts en een A-speler op het middenveld. Gelukkig was Tim Bennink(deze week ziek) op tijd hersteld en speelde hij wel mee. Niet veel toeschouwers deze middag. Het was ook een wedstrijd om des keizers baard en daar kwam bij dat op tv zowel Max Verstappen en de strijd om het kampioenschap van Nederland in de eredivisie te zien was en dan ook nog moederdag. AD’69 zou deze middag afscheid nemen van Rob Leber en Tim Bennink. Rob kon niet spelen, maar was er wel. “Pupil”van de week was deze middag Gé Tammel, die een weddenschap met AD’69 1 had lopen. Hij miste als “ pupil”  het doel, want hij schoot tegen de paal. De wedstrijd begon gelijk opgaand in deze laatste wedstrijd van het seizoen. Na 10 minuten een vrije trap van KSH, die in de muur van AD’69 geschoten werd. Vijf minuten later brak KSH uit, maar de lob’, die de spits van KSH over doelman Erik Heuvel van AD69 probeerde was een prooi voor de doelman van AD’69. Na 20 minuten had het 0-1 kunnen staan. Peter te Paske liep onder een voorzet van rechts door en de speler van KSH kon vrij inkoppen ,maar kopte net naast de paal. Na 25 minuten voor AD’69 de eerste grote kans. Een vrije trap van Maik Gerling kwam bij Tim Bennink die Dylan Bauhuis, met de rug naar de goal toe staand, de kans bood te draaien en te schieten. Maar hij schoot naast. Dylan Bauhuis probeerde daarna uit een solo te scoren maar schoot de bal in de handen van de keeper van KSH. Na 40 minuten alsnog 1-0 voor AD’69. Een bal kwam in de 16-meter van KSH tussen Tim Bennink en Sven Breukelaar in. Sven kon twee spelers van KSH passeren en à la Dolberg wipte hij de bal over de uitkomende doelman van KSH. Vlak voor rust kreeg KSH nog een vrije trap vanaf links. Het leverde niets op. Rust 1-0.

In de 2e helft was Michiel Ebbers erbij gekomen voor Peter te Paske. Sven ging weer achterin spelen en Michiel Ebbers op de plaats van Sven. In de eerste minuut meteen een pass op Dylan Bauhuis, die de bal tegen de paal schoot. De rebound van Tim Bennink ging over. Meteen daarop toch de 2-0. Luuk Heijink kreeg een bal aangespeeld draaide zich vrij en lobde de bal over de uitkomende keeper van KSH in het doel. Na 10 minuten in de 2e helft kon Dylan Bauhuis alleen op de keeper van KSH afgaan uit een pass van Djayen Baboe. Hij schoot de bal echter tegen de keeper op. Dylan had niet zijn dag. Even later scoorde Bram Dekkers uit een mooie combinatie bij AD’69. Maar blijkbaar had iemand buitenspel gestaan, want de goal werd afgekeurd. En opnieuw kreeg Dylan een open kans. Vanaf links werd de bal voorgetrokken. Had hij de bal met de binnenkant van zijn schoen kunnen spelen was het raak geweest, nu raakte hij de bal met de buitenkant en ging de kans verloren. KSH wisselde. Na 20 minuten kwam KSH weer eens naar voren. AD’69 had al die tijd alleen maar gedrukt op de goal van KSH. Een schot, niet al te hard, leek een gemakkelijke prooi van doelman Erik Heuvel te worden. Maar Tom te Brinke stak zijn voet uit en de bal veranderde van richting en viel in het doel. (2-1) Binnen een minuut was het weer 3-1. Maik Gerling,  die soms op het middenveld speelde, passte op Djayen Baboe, die Tim Bennink voor het doel vrij zag staan. Tim raakte de doelman en de bal kwam opnieuw bij Djayen terecht, die opnieuw Tim aanspeelde, die nu wel raak schoot.(3-1) Nog geen vijf minuten later 4-1. Djayen Baboe kreeg een bal goed aangespeeld  en Djayen liet zowel zijn tegenstander als de keeper van KSH staan alsof het niets was en scoorde. AD’69 heerste nu op alle fronten. Toch kwam uit een corner van KSH een bal nog op de paal. Een fout van Erik Heuvel even later betekende 4-2. Hij dook over een niet al te hard schot heen. Dylan Bauhuis ging een kwartier voor tijd voor Timo v.d.Linden (A1)  en ook KSH wisselde en nam afscheid van twee spelers, die met bloemen van het veld gingen. Anthony Ikink, doelman van de A1, kwam voor Erik Heuvel in het doel van AD’69. En meteen moest hij een bal uit het net halen. Een fout van Tom te Brinke achterin, die de bal verloor aan zijn tegenstander, zag de speler van KSH de bal over de uitkomende Anthony Ikink lobben.(4-3) En toen ging Tim Bennink eruit. Op de schouders van zijn medespelers nam hij afscheid van AD’69 1. Mutashim Gök (A1) kwam voor hem in het veld. KSH kreeg nu een overwicht en wilde van het  wel door elkaar gehusselde AD’69 niet verliezen. Als laatste kreeg het een vrije trap te nemen op 18 meter. De speler van KSH krulde de bal langs de muur, maar niet langs doelman Anthony Ikink, die met een katachtige reactie de bal uit de hoek dook. Meteen hierna floot de scheidsrechter af. AD’69 had de laatste wedstrijd in de 4e klasse tot winst om weten te zetten en kan uitkijken naar de 3e klasse.

Met een barbecue voor al de trouwe toeschouwers van AD’69 werd het seizoen van AD’69 afgesloten.

Opstelling AD’69: doel Erik Heuvel achter: Roel Penterman, Maik Gerling , Tom te Brinke en Peter te Paske midden: Luuc Heijink, Bram Dekkers en Sven Breukelaar voor; Dylan Bauhuis, Djayen Baboe en Tim Bennink   reserves: doelman: Anthony Ikink, Timo v.d. Linden, Mutashim Gök en Michiel Ebbers.

Senioren competitie   13 en 14 mei 2017    

Senioren competitie   13 mei 2017

15.30 uur         AD’69 2 zat.                 -           FC Winterswijk zat.3 4-6(2-2) doelpunten: Kilian Bennink, Menno Korten Jordin Blom en Joey te Vruchte

Een gelijk opgaande wedstrijd op Sportpark Zuid tussen AD'69 zat.2 en FC Winterswijk zat.3. Toch nam Winterswijk na 25 minuten met 0-1 een voorsprong. Door het centrum van AD'69 werd de achterhoede uitgespeeld en Jelle Polman was kansloos. Ook daarna had Winterswijk een kans maar Peter te Paske redde op het laatste moment. Jordin Blom had de 1-1 op de schoen maar schoot de bal recht in de handen van de keeper van Winterswijk. Na 35 minuten de 1-1. Kilian Bennink reageerde attent op een diep gespeelde bal van Menno Korten en schoot hard raak. Vijf minuten voor rust 1-2. Een bal kwam in de 16 meter tegen de arm van een AD-speler aan, die hij via zijn lichaam aangespeeld kreeg. Penalty en 1-2. Vlak voor rust twee kansen voor AD'69. Jordin Blom brak op links uit en zette voor en Jeroen te Welscher had de bal voor het intikken maar tikte naast de paal. Toch nog 2-2. De tweede kans was een vrije trap van Menno Korten. Die  werd ineens in de kruising geschoten . Rust 2-2.

Na rust  scoorde AD'69 zat.2 meteen de 3-2. Jordin Blom ontsnapte aan de achterhoede van Winterswijk en tikte de bal onder de keeper door in het net. Twee minuten later al weer 3-3. De bal voor de goal langs werd opnieuw voorgezet en ingetikt. Het bleef een open wedstrijd. En nu was het FC Winterswijk dat een voorsprong nam (3-4). Toen het niet veel later zelfs de 3-5 maakte was de wedstrijd gespeeld. AD'69 kwam zelfs met 3-6 achter . Maar het was Joey te Vruchte,  die de 4-6 liet aantekenen. AD'69 kreeg daarna nog een penalty tegen,  die Jelle Polman echter redde. Het  bleef bij 4-6.

Senioren competitie  14 mei 2017     

14.00 uur         AD’69 1                        -           KSH 1                     4-3(1-0)doelpunten: Sven Breukelaar, Luuk Heijink, Djayen Baboe en Tim Bennink

(voor verslag zie elders)

11.30 uur         PAX 5                          -           AD’69 2                   7-1(1-0) doelpunt: Jesper Weppel

In de eerste helft ging het nog wel gelijk op.Maar in de 2e helft was AD'69 2 nergen meer en kreeg het een pak voor de broek. 

10.00 uur         AD’69 3                        -           Ulftse Boys 4     0-5(0-2) 

Een geflatteerde overwinning voor Ulftse Boys, maar wel verdiend. Voor AD'69 stond Olaf Steur in het doel, die sterk keepte.

11.30 uur         FC Winterswijk 11        -           AD’69 4           0-2(0-1) doelpunten:    Maikel Menting en Jordin Blom

AD'69 4 heeft de 100ste goal van het seizoen gescoord.  Jordin Blom ( normaal hierin niet spelend) had de eer nr 100 tegen de touwen te schieten. Er werd in de 2e helft een lange tijd zonder scheidsrechter gespeeld omdat hij niet meer op kwam dagen. Ook zonder de scheidsrechter ging het leuk en prima. Twee maal een half uur was ook wel voldoende op deze moederdag.

09.30 uur         AD’69 5                        -           FC Winterswijk 10  1-2(0-0) doelpunt: Gijs Pastoors

Weinig verder nieuws te melden, aldus de spelers van AD'69 5. Er werd slecht verdedigd en daardoor kwamen er twee goals tegen, aldus Thomas Dimmendaal.

AD’69 zaalvoetbal  12 mei 2017  

19.30 uur         WZV/United Trade zaal 2         -           AD’69 zaal  1         12-3(5-1) doelpunten:  Gijs Pastoors, Marnix Wubbels en Frank van Zuidam

Afgelopen vrijdagavond moesten we aantreden met 5 man tegen Weurden 2. We begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen  op 0-1 door een kop goal van Marnix Wubbels. Al snel kwam Het Weurden terug tot 1-1 en met veel geluk en hulp van de scheidsrechter liepen ze uit tot 5-1. In de 2e helft viel snel de 6-1 en daarna kwamen wij terug tot 6-3 via een schot van Gijs Pastoors en weer een kop goal, maar nu van Frank van Zuidam (tellen kop goals niet dubbel, jongens???).  We bleven strijden voor een goed resultaat maar na de 7-3 was het gebeurd en liep Het Weurden uit naar 12-3. Via deze weg willen namens AD'69 zaalafdeling Damar van Braak ( onze redacteur van zaal) heel veel beterschap wensen en succes bij het herstel

AD’69 35+  en AD’69 45+  en AD’69 VR teams  12 mei  2017 

AD’69 35+ Sportpark ’t Hach Harreveld

20.00 uur         AD’69 35+ 1     -           DEO 35+ 1            niet gespeeld

20.30 uur         AD’69 35+ 1     -           VIOD 35+ 2           niet gespeeld

21.00 uur         KSH 35+ 1        -           AD’69 35+ 1         niet gespeeld

de wedstrijden zijn niet gespeeld. Of deze verzet worden is onbekend i.v.m. de afloop van de competitie. AD’69 is niet geweest of er een boete aan vast zit……???

AD’69 45+ Sportpark Aalten-Zuid Aalten

AD'69 45+ KAMPIOEN

AD'69 45+ is kampioen. Op Sportpark Zuid wist van de drie wedstrijden er twee te winnen en zeker tegen Buurse was winst noodzakelijk om kampioen te worden. Toen dat niet lukte maar wel een gelijkspel er uit rolde kon de vlag uit, ofschoon de vlag er al hing. Naderhand was het in de kantine nog lang gezellig druk met bitterballen en weten we al niet meer. Heren 45+ PROFICIAT.

19.30 uur         AD’69 45+ 1     -           Grol 45+ 2          2-0 doelpunten: Alex ter Maat en han Schuurman

20.00 uur         Buurse 45+ 1   -           AD’69 45+ 1       0-0 

20.30 uur         AD'69 45+         -           FC Eibergen 45+ 1   2-0  doelpunten: Marcel Maatkamp en Omer Topal

De 1-0 van AD'69 kwam uit een voorzet van Bennie Breukelaar die Marcel Maatkamp inkopte. Voor alle zekerheid maakte Ömer Topal de 2-0

AD’69 VR Sportpark ’t Huitinkveld FC Trias Winterswijk

Hierbij ons stukje.

 

Vrijdag 12 mei, laatste competitieavond dames 25+. Vier wedstrijden stonden er weer op het programma. Bij winst van 1 wedstijd zouden we kampioen zijn. Spannend dus. En werden maar liefst 3 wedstrijden gewonnen en 1 gelijk gespeeld.

 

1e Trias - AD'69         0-0

 

Tegenstander had blijkbaar door dat we maar 1 x hoefden te winnen en gaven flink tegengas.

 

2e AD'69 - Eibergen   2-0 –doelpunten:1-0 Melanie Koelman, 2-0 Lottie Wagener. Gewonnen, dus kampioenschap in de pocket!!

 

3e AD'69 - DEO         3-2 – doelpunten: 1-1 Melanie Koelman, 2-1 Melanie Koelman, 3-2 Lottie Wagener.

 

Het eerste doelpunt van Melanie was een fantastische ping-pong bal tussen haar en de keeper. Gelukkig trok Melanie aan het langste eind.

4e DZC - AD'69         0-2 – doelpunten:  0-1  Saskia Jonkman, 0-2 Lottie Wagener.

 

prachtig doelpunt Saskia Jonkman

Kampioenen!!! De champagne mocht knallen. Voorzien van bloemen en mooie bedrukte T-shirt en een fantastische bloemenslinger met verrassing terug naar Aalten. Daar wachten de heren van 45+ ons al op in de kantine. Zij waren zelf die avond ook kampioen geworden dus het feest kon beginnen.

Na afloop met de dames nog door naar onze sponsor, Dolf Setz. Daar werden we met open armen ontvangen en goed voorzien van drankjes en hapjes. Kortom, goed feest gevierd. Dank je Dolf!!

 

AD’69 PUPILLEN  13 mei 2017  

DIKKE NEDERLAAG VOOR AD'69 JO13-1....OVERIGE TEAMS VERLIEZEN OOK VEEL

09.00 uur         AD’69 JO13-1              -           Ajax Br. JO13-1    0-7(0-2) 

Onze laatste wedstrijd van het seizoen was tegen de nummer twee Ajax Breedenbroek. AD'69 kwam al snel achter en kwam dit niet meer te boven. Wel was Oliver aanwezig aangezien we patat gingen eten aldus captain Abdi. Tot het C/D toernooi en voor alle 1stejaars tot woensdag waar we alle support nodig hebben.

10.15 uur         AD’69 JO11-1               -           Grol JO11-3         2-6(2-3) doelpunten:  Wiebe te Mebel en Ties ter Hedde

Een goede eerste helft met goed samenspel waarin het gelijk tegen elkaar op ging. Grol wedstrijden sterk en aanvallend. Een goede eerste helft met goed samenspel waarin het gelijk tegen elkaar op ging. Grol scoorde tweemaal en zo stond het 0-2. AD'69 kwam via de rechterflank door een knalhard schot van Ties ter Hedde op 1-2. Grol scoorde de 1-3 alvorens Wiebe te Mebel de ruststand van 2-3 kon aantekenen. Na rust was Grol sterker. Ze tikten AD'69 met vlagen weg. Met wat geluk en goed keeperswerk van Maik ten Barge bleef de stand 2-6. AD'69 had nog wat kleine kansjes op doelpunten, maar die werden niet verzilverd.

11.15 uur         Varsseveld JO11-3       -           AD’69 JO11-2    8-2(5-1) doelpunt: Luca Moleman en Kyan de Vries   

Vandaag was het de laatste wedstrijd van het seizoen voor de E2. Ze moesten tegen het 1 plaats hoger geplaatste Varsseveld. AD'69 kwam laat in de wedstrijd. het stond al snel achter met 4-0. Luca Moleman maakte de 4-1 uit een corner van Marijn. Maar snel daarop de 5-1. Tweede helft . AD'69 begon feller en was sterker, maar toch was het  Varsseveld dat scoorde. Het scoorde zelfs nog  3x en AD'69 1 x via Kyan de Vries. 

10.15 uur         AD’69 JO11-3               -           FC Trias JO11-9    1-5(0-1) doelpunt:   doelpunten:  Stan Smit

De eerste helft ging gelijk op. Helaas wist Trias voor de rust nog wel een maal te scoren. In de 2e helft kakte AD'69 een beetje in en hierdoor was Trias de betere ploeg. AD'69 wist nog 1 x te scoren door een mooie combinatie voor het doel van Triasvia Kaylen waar Stan scoorde, maar AD'69 kon niet op tegen de vier goals die Trias nog scoorde. Op naar de laatste wedstrijd van volgende week.

AD'69 JO9-1 SPEELT GELIJK TEGEN FC TRIAS JO9-2

10.00 uur         FC Trias JO9-2             -           AD’69 JO9-1           2-2(0-1) doelpunten:  Luc Lieftink en Mees Theissen

Vandaag speelden we de laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen Trias. We begonnen de wedstrijden sterk en aanvallend. Luc Lieftink  scoorde een mooi doelpunt. De 2e helft kwam Trias iets meer terug en ging de wedstrijd gelijk op. De wedstrijd eindigde in een mooie 2-2. Prima. Maar jongens wat zijn jullie gegroeid. Enthousiasme en gretigheid. Maar het allerbelangrijkste wat een plezier hebben jullie in deze mooie sport. Jullie zijn echt een team. Geweldig om te zien en te beleven. We hebben van jullie genoten..

09.45 uur         AZSV JO9-9                 -           AD’69 JO9-2            0-3(0-0)  doelpunten:   Jens Mengerink, Noah Grevink en Thijn de Vroome

De belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Uit tegen AZSV. We begonnen als gebruikelijk sterk aan de wedstrijd. We kregen het alleen niet voor elkaar echt kansen te creëren. Gelukkig kregen we door goed verdedigen ook geen kans tegen. In de 2e helft zetten we voor de verandering het goede spel voort. Al snel pakten en een uittrap van AZSV goed op en Jens Mengerink kon uithalen (0-1). Later volgde een mooi schot van Noah Grevink(2-0) en een uitgespeelde aanval met als eindpunt Thijn de Vroome. Een dik verdiende 0-3 dus, want ook in de 2e helft nauwelijks kansen tegen gehad,

09.00 uur         AD’69 JO9-3                 -           Erix JO9-1               2-2(0-0) doelpunten:Milan Massop en Gijs Vreeman 

Vandaag de laatste wedstrijd  van het seizoen tegen de nummer twee van de competitie Erix. AD'69 begon wat geïntimideerd aan de wedstrijd, maar begon gaandeweg de wedstrijd steeds meer in te    zien dat er iets te halen viel. Met 0-0 gingen we rusten. Na de rust begon AD'69 furieus en ging het op zoek naar doelpunten en die vielen er dan ook. Twee stuks door goed samenspel. Toch  kwam Erix terug tot 2-2. Uiteindelijk een terechte uitslag. het einde van een goed seizoen. Top Boys.

De SMURFEN VAN AD’69 zijn inmiddels weer gestart. Want bij slecht weer zijn ook binnen er activiteiten.

AD’69 JUNIOREN  13 mei 2017

AD'69 JO19-1 KOMT NIET LANGS SILVOLDE JO19-1(1-1)

14.30 uur         AD’69 JO19-1              -           Silvolde  JO19-1         1-1 (1-0) doelpunten: Mitch Lodewick

AD'69 JO19-1 ontving op Sportpark Zuid Silvolde JO19-1. AD'69 was na 20 minuten sterker dan Silvolde. Daarvoor was de wedstrijd gelijk op gegaan. Na die 20 minuten schoot een verdediger van Silvolde de bal al uitverdedigend strak onder zijn eigen lat. Toch veel middenveld spel. Echter de kansen waren er wel voor AD'69 maar de goals bleven uit. Luuc Hijink had de kans op de 1-0 maar schoot de bal te slecht in. Meteen daarop opnieuw een kans voor Luuc, die de keeper eruit stompte. De bal kwam bij Mark Maatkamp, die hard inschoot, maar opnieuw was de keeper van Silvolde attent.  Vlak voor rust toch de 1-0. De bal kwam voor de voeten van Mitch Lodewick( onze zanger/speler) die de bal achter de keeper van Silvolde werkte. Rust 1-0. Na rust kreeg Mutashim  Gök de bal over links aangespeeld en hij zette de bal hard voor. Dennis Jansink raakte de bal echter maar half en schoot hoog over. De 1-0 bleef een gevaarlijke stand voor AD'69 tegen de counters van Silvolde.  Na een half uur in de 2e helft werd een speler van Silvolde net buiten de 16-meter onderuit gehaald en kreeg het een vrije trap. Lucas Winkelhorst werd voor die overtreding 10 minuten eruit gestuurd. De vrije trap verdween achter doelman Anthony Ikink in het doel (1-1) AD'69 kreeg het nu moeilijk en dat had het aan zichzelf te wijten door de 2-0 niet te maken. Stijn Wellink moest een bal van de lijn halen, anders was het 1-2 geweest. Enkele corners van Silvolde waren niet van gevaar ontbloot. Vlak voor tijd kwam Lucas Winkelhorst weer terug en kreeg AD'69 nog een vrije trap net buiten de 16-meter. Mutashim Gök schoot de bal echter hard naast. AD'69 trok de 1-1 in het laatste kwartier over de streep

12.00 uur         AD’69 JO17-1               -           Longa’30 JO17-3        4-1(1-0) doelpunten: Lars van Zuilekom(20 Joost Duenk en Thomas Oostrik

AD'69 JO17-1 WINT VERDIEND VAN LONGA'30 MET 4-1

Tweemaal achtereen kwam Han Aalbers leider AD'69 JO17-1) in de bestuurskamer van AD'69 om wat te regelen en evenzo vele malen scoorde AD'69 JO17-1. Han wist dus wat hij moest doen. Maar hij was niet de enige . Ook leider Franc Oostrik moest weg met het meisjes team en zag niet dat zijn zoon Thomas de 1-0 voor AD'69 JO17-1 scoorde.Toen na rust Lars van Zuilekom de 2-0 scoorde ( een "toelbal") en Joost  Duenk de  3-0, was de wedstrijd gespeeld. Longa'30 kwam terug tot 3-1 maar Lars van Zuilekom zorgde voor de 4-1 in een door AD'69 mooi gespeelde wedstrijd.....

15.00 uur         Ulftse Boys JO15-1      -           AD’69 JO15-1            10-1(4-0) doelpunt:  Sven Aalbers

AD’69 JO15-1 had een complete off-day en verloor verdiend    

11.00 uur         AD’69 JO15-2               -           St.KSH/Westendorp JO15-2       2-1 (1-1) doelpunten:   Jari van Zuilekom en Kamal Choujaï      

AD'69 JO15-2 behaalde opnieuw een overwinning en eindigt hiermee in de competitie bovenin. Wel geen kampioen maar toch. Via Jari van Zuilekom kwam AD'69 voor rust op 1-0. Maar KSH/Westendorp kwam voor rust nog terug tot 1-1 Na rust wist AD'69 opnieuw een voorsprong te nemen via Kamal Choujaï en ofschoon KSH/Westendorp erg aandrong wist AD'69 de overwinning over de streep te trekken.        

         FC Winterswijk  MO17-2 -  AD’69 MO17-1 verplaatst naar 15.5.2017 aanvang 19.00 uur

AD’69 MEISJES MO19-1 VERLIEZEN HET KAMPIOENSCHAP DOOR MET 1-0 TE VERLIEZEN VAN VV DIEREN MO19-1, DE NR.2 OP DE RANGLIJST DAT NU KAMPIOEN WERD.

15.00 uur         vv Dieren MO19-1        -           AD’69 MO19-1         1- 0(1-0)

De AD’69 meisjes van AD’69 zijn er niet in geslaagd kampioen te worden. Zij speelden in Dieren met de wetenschap dat gelijk spelen misschien wel voldoende zou zijn om kampioen te worden. Winst zou zo wie zo het kampioenschap betekenen. Verlies zo wie zo geen kampioenschap. En het werd het laatste. Met het kleinst mogelijke verschil (1-0) werd verloren en zo ook het kampioenschap. De reis naar Aalten was niet zo plezierig als vooraf gedacht was.